Home
Home


La Fira d´Antiquaris de Girona es traslladarà a Platja d´Aro

El recinte firal de Platja d´Aro acullirà enguany la fira d´antiquaris de Girona que habitualment se celebrava a la Fira de Girona. La setena edició però, se celebrarà entre el 13 i el 17 d´abril a la ciutat baixempordanesa i passarà a dir-se Giroantic Platja d´Aro. El canvi d´ubicació es deu, segons va explicar la presidenta del gremi d´antiquaris a Girona, M. Àngels Gudayol, a la coincidència amb la fira de Barcelona, «amb la que no poden ni volem competir», i que les dates alternatives per celebrar-la a Girona estaven ocupades per altres actes a la Fira.

La continuïtat de Giroantic Platja d´Aro estarà sotmesa, segons Gudayol, a l´èxit d´aquesta edició. «Esperem que el canvi d´ubicació no afecti a les visites» va desitjar la presidenta del gremi que va afegir que «si continua la dinàmica d´anys anteriors esperem augmentar els visitants».

En aquest sentit Gudayol va explicar que enguany s´ha negociat l´assistència de 12 expositors més arribant als 35 estands. Les empreses presents a la fira seran principalment de les demarcacions de Girona i Barcelona tot i que també hi assistiran professionals provinents de Logronyo o Saragossa. Sobre els assistents, Gudayol va explicar que els criteris d´assistència són molt professionalitzats i estrictes.

D.Q.C., CASTELL-PLATJA D´ARO.Publicat a: "Diari de Girona", dissabte 1 d'abril de 2006.

.

Syndicate content

© 2006 - 2010 Gremi d'Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines · Política de privacitat · Empordà Disseny Web